Den trettonde mars tjugohundrafjorton

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Jennifers födelsedag!!
Jag och Mimi tog oss iväg till hennes jobb för att äta lunch och dricka pints med henne när hon hade rast, och vi hade världens tur med vädret; satt ute utan tjocka jackor och med solglasögonen på!

Hur härlig är inte våren, alltså?

Efter en god halloumiburgare och en och halv pint cider gick jag och Mimi bort till Tower Bridge för att titta lite på allting där. Sedan åkte vi hem, och nu är jag i sängen igen. Tänkte kolla på Gilmore Girls och äta svamp-tortellini. Hej hej.

Stockholm, mars 2014


En gata med hus i trevliga färger nära lägenheten vi hyrde under dagarna vi var där.


Puss!


Fettisdag var det ju också, men det blev inga semlor för oss. Fast jag och mamma delade på en semla-muffin från Espresso House, så det måste ju nästan räknas!


Usikt från Observatorielunden.


Lite blandade bilder från min och Fredriks lilla semester i Stockholm förra veckan!
Vi gjorde inget särskilt egentligen, promenerade runt i staden och åt god mat och träffade min familj och fikade och kollade på båtar med hans moster och höll hand mest hela tiden. Så himla skönt att åka iväg och inte göra mycket mer än att bara umgås och vara.

Tankarna tar inte slut

Flytta till Bethnal Green? Flytta till Angel? Flytta till söder om Thames? Flytta ner till Brighton? Flytta hem till Sverige? Börjar plugga? Plugga vad? Söka nytt jobb? Vad för jobb? Volontärarbeta utomlands? Volontärarbeta i London? Försöka få erfarenhet från läraryrket? Bli bibliotikarie? Börja träna? Köpa en cykel? Klippa håret? Gå en kvällskurs? Lära mig teckenspråk? Skriva brev? Ta semester? Utbilda mig till florist?

Äta choklad och skypa med mamma.