Lunch på The Gallery

Idag har jag varit ledig och spenderat halva dagen i sängen med Fredrik. Vi tog lång sovmorgon, diskuterade allt från feminism till bra hörlurar, pussades, och bara slappade. Det enda produktiva, som inte var fy skam, var att vi åkte till Bethnal Green för att äta lunch på mitt favoritställe:


Allt är helt vegetariskt eller vegansk, supergott, och till bra priser jämfört med andra restauranger.

Vi körde båda på deras veganska burgare, som är så goda att jag inte vet vad. Fentimans Curiosity Cola också, som lätt är bästa colan.

Sedan åkte vi hem till mig igen och kollade på Harry Potter and the Philosopher's Stone, eftersom jag lyssnade färdigt på den ljudboken häromdagen och nu ville se filmen igen. Så himla himla himla bra!

LUSH


Min rengöring och kräm till ansiktet är på väg att ta slut, så igår svängde jag förbi bästaste Lush för att fylla på lagret!

"Let The Good Times Roll", som är min favoritrengöring, provade jag för första gången för ca ett år då den släpptes i samband med julprodukterna. Tyvärr fanns den bara under en kort tid då över jul, så när min var slut fick jag leta efter annat. Men så kom senaste julen igen och den kom tillbaka till butikerna, och den här gången har Lush (iallafall i England) bestämt sig för att behålla den i sortimentet! Så glad!
Den luktar otroligt gott, är perfekt för min hy (dock kanske inte för alla, eftersom den har en lätt peelande effekt vilket kan irritera känslig hy), och lämnar mitt ansikte rent och lent.

"Imperialis" har jag använt i över två år, tror jag, och den funkar perfekt för min blandhy. Morgon och kväll, före smink och efter rengöring. Luktar gott och räcker länge.

"Happy Hippy" har jag aldrig provat, men då The Body Shop har slutat sälja den bästa duschkrämen ever så fick jag leta efter något nytt. Denna luktade godast och kostade inte allt för mycket, så den fick det bli.

Vampire Weekend - StepMin absolut bästa låt just nu. Det tog ett tag, men nu har jag äntligen lyssnat igenom deras senaste album och åh vad jag tycker om det. ♥