Rött och randigt


Det är mycket på gång just nu; jag jobbar lite mer än vanligt, ska flytta till en ny lägenhet på söndag, har gjort en del upptäckter om mig själv och insett att lite måste ändras på, kan inte sluta kolla på Gilmore Girls, känner mig rastlös men orklös, samt har besämt att jag ska lära mig att göra den perfekta kaffe latten med ett löv eller hjärta i skummet innan månadens slut (vilket känns omöjligt, för det är helt sinnessjukt svårt).

Annars så har jag haft konstant ont i magen i tre dagar nu, och antar att det beror på stress. Inte kul, så bjuder på en charmig bild istället!

Hej onsdag

Ledig idag och jag har ingenting alls att göra. Känner mig trött och orklös och inte sugen på någonting, men samtidigt så vill jag inte spendera hela dagen i sängen. Skulle kunna gå till parken, skulle kunna besöka tatueringsstudion, skulle kunna städa, skulle kunna ta första bästa buss någonstans nytt, skulle kunna sätta mig på ett café, skulle kunna läsa, skulle kunna göra lite vad som helst. Men jag orkar inte. Blä.

Några timmar på Church Street

Idag har jag varit ledig, och det har tydligen varit årets varmaste dag! Det visste inte jag när jag gick hemifrån, så jag tog på mig strumpbyxor och bar med mig jackan "för säkerhets skull" helt i onödan. Kände mig tokdum. Jag skulle hur som helst till Church Street i Stoke Newington idag, för att fika med en tjej som jag ska snart flytta in hos (berättar mer om det senare)!


Hade på mig min bästa klänning.


Jag har aldrig riktigt varit i Stoke Newington, men de flesta jag känner har pratat fint om det och sagt att jag nog skulle älska det. Och det gör jag redan; föll handlöst för den här lilla gatan med allt från second hand-butiker till bokhandlar till caféer till postkontor till skivbutiker till pubar och till små affärer med all möjlig typ av inredning.


Verkligen allt man kan vilja ha av en gata!

Finaste tallriken i en butik också, men den var helt sinnessjukt dyr.

Jag glömde dock bort att jag hade kameran med mig, så det blev inte så många bilder tyvärr. Bra dag ändå!