Här står jag i min pyjamas


Idag är jag ledig, bakfull, och glad!
Hade bästa humöret hela dagen igår, till och med under lunchskiftet på jobbet, och på kvällen lyckades jag övertala Moa att dra ut i Shoreditch för en dans eller två. Jag tog någon shot för mycket och minns inte alls hur vi kom hem, men här är jag iallafall. Så fort jag orkar lämna sängen och femte säsongen av Gilmore Girls ska jag duscha, städa, läsa, och fortsätta öva på texten till Vampire Weekends låt "Finger Back".

Nytt Iphone-skal från Jelly Belly


Idag ramlade denna ner i brevlådan och nu pryder den min lilla bebis; transparent rött, hårt silikon, och med en doft av godis-körsbär! Det känns konstigt att vara utan mitt kanin-skal, men jag tror att vi ska komma överens ändå (och så går det ju alltid att byta när helst en känner för det). Alltså åh, kan inte sluta lukta på min telefon nu!!

Glad påsk!

 
Nu är jag inte riktigt den som firar påsk, annat än att jag kanske äter lite mer godis än vanligt och tar ner julgranen (för julen varar än till påska), men jag kan ju sminka mig som en påskkärring och önska andra en glad sådan ändå! Så det var vad jag gjorde i torsdags med Moa!

Annars så har jag bara jobbat hela helgen, druckit några för många öl, och sovit på bussar.