En tur till Camden

Förra torsdagen var det tokigt varmt igen, och då kan man ju inte sitta inne hela dagen, så jag drog med mig Moa och Jennifer till Camden!


Vi gick mest runt vid marknaden för att leta efter solglasögon och klänningar.


Upp och ner för gatan också.


Efter någon timme eller två var vi hungriga, så då tyckte vi att det här med buffé var en bra grej. Och det var det! Superbra utbud på vegetarisk mat, och med hur mycket mjukglass man ville till dessert.

Sen kollade vi runt ännu lite mer, men efter ett tag blev värmen för mycket så då fick det bli tid för öl. (Moas bild)

Två av de finaste jag vet, puss puss.

Förra lördagen

Förra lördagen var den första dagen av en hel vecka med sommarväder! Jag hängde med Moa, Mimi, Lisa, och Annelie hela dagen, lite så här:


Gjorde victory rolls i håret för första gången, och älskade det!


Brunch på Café 338 som bestod av jordgubbsmilkshake + macka + pommes frites.


Promenerade runt lite och hamnade på Hackney City Farm som man inte kan gå förbi utan att kika in på de små djuren!


Ett av mina favoritställen i den här staden, lätt.

Och till sist hamnade vi på London Fields! (Moas bild)

Där satt vi på gräset och spelade kort och drack öl i flera timmar. På bilden något utmattade av värmen, men tusan vad fint vi hade det.

Mimi och jag. (Moas bild)

Så slappt och bra! (Moas bild)

Senare på kvällen var det avskedsfest hemma hos Nick som nu har flyttat tillbaka till Australien. Drack, skrattade, dansade, pratade, och kramades ända fram till morgonen med alla de bästa som jag någonsin har jobbat med (minus Mimi som inte kunde komma med)!

Pappa, skateboards, och 800 grader

Jag har haft pappa på besök över helgen och i ett par dagar nu i veckan, fast vi fick bara två dagar ihop då han mest hängde på London Film and Comic Con. Bättre än inget tänkte jag, såklart! Första dagen såg ut lite så här:


Efter att ha promenerat runt i stan och besökt serietidningsbutiker, ätit lunch, och mött upp hans två vänner Tony och Liam så hamnade vi i Kennington Park. Där finns en skate-pool och grabbarna ville testa.


Jag satt mest bara vid sidan av och tittade på, vilket var skönt eftersom det var så sjukt varmt ute!


Efter några timmar där åkte vi vidare till South Bank, vilket är lite av en tradition med min pappa.

Sen var det slut på åkandet, för de andra grabbarna skulle hem och vidare. Jag och pappa promenerade längs Thames-floden till Tower Bridge, och åt en sen middag på Wetherspoons innan vi åkte hem igen. Bra dag!