Hipp hipp hurra!

Igår var det världens bästa Mimi's födelsedag! Hon, jag, Moa, och Dan hade hela dagen att göra precis vad födelsedagsbarnet ville, så det gjorde vi. Började med att väcka henne på sängen med tända ljus på ett litet fat, sen gick vi alla in till vardagsrummet för frukostbrunch.
Lite så här såg det ut; blandade ostar, sallader, stekt svamp med lök, vegetarisk "bacon", nötter, frukt, bär, juice, och bröd (ej på bild)!


Dan och Moa i köket.


Finaste födelsedags-Mimi med stjärformad konfetti i håret!


Konfetti överallt sen.


Efter mega-brunch, pappers-bolls-krig, och allmänt häng drog vi till London Fields för att bada i bassäng! Först var det soligt och fint, men sen började det regna lite grann. Vattnet var iallafall uppvärmt, så vi kunde bada hur mycket vi ville ändå (fast jag är badkrukan nummer ett, så det tog mig att bra tag att ens komma i).

Slutligen middag på Hurwundeki! Jag är inte så värst förtjust i koreansk mat, men deras dumplings och torkade sjögräs var riktigt goda. Plus för att man får ta med eget vin/öl/champange/läsk/vad som helst att dricka.

Bästa dagen på ganska länge!
Skrivet av: Džana

Nej vilken mysig dag för er alla. Måste ta och börja simma igen. Var duktig med det i en-två månader ungefär. Hm... HAHA. <3 Grattis på födelsedagsbarnet med!

Svar: Himla mysig dag! Ja, jag vill också börja simma, det är jätteskönt ju. Hon hälsar tack tack!
Mia Åkesson

2014-05-15 @ 23:45:08
Blogg/URL: http://www.dzanadoo.tumblr.com

Namn:
Kom ihåg?

E-mail: (publiceras ej/not public)

Blogg/URL:

Kommentar:

Trackback